naslovna1.jpg
naslovna1.jpg

Naša priča

Ideja o pokretanju slastičarnice krenula je jednog vrućeg ljetnog popodneva dok su naša nepca uživala u finim “Mačjim očima” - Hajmo otvoriti slastičarnicu s finim kolačima koji su kao oni koje pripremamo kod kuće! Za sve one koji ne stignu, ne mogu, ne znaju, ne žele ili tko zna zašto nisu u mogućnosti praviti kolače.

Već generacijama u našoj je obitelji prisutna ljubav prema kuhanju i finoj hrani. Pa tako i prema finim kolačima. Od malena smo znatiželjno virili preko ruba stola promatrajući kako ruke naših baka i mama vješto oblikuju razna tijesta i kreme. Sjećamo se naše prve torte, prvog razvlačenja tijesta i strpljenja naših učitelja.

Recepti - od onih tradicionalnih pisanih rukom u već požutjelim, starim bilježnicama pa do najnovijih trendova u slastičarstvu.

Vodi nas želja za učenjem, eksperimentiranjem i stalnim poboljšanjem u nastojanju stvaranja savršenog okusa. I naravno, upornost, posvećenost i puno, puno ljubavi i strasti prema tome što radimo. Sve to ne bi bilo moguće bez puno vrijednih ruku naših djelatnika koji svaki dan marljivo rade kako bi proiziveli i uslužili dnevno svježe slastice.